Eenmalige budgetcheck - Budgetcare

Budgetcheck

Weet jij eigenlijk precies wat er iedere maand aan geld binnenkomt? En wat je uitgeeft? Weet je waar je op zou kunnen besparen? Wij brengen het via de Budgetcheck eenmalig voor je in kaart.

Administratie voor ZZP'ers - Budgetcare

Voor ZZP'ers

Met veel passie doe jij wat je het liefst en het best doet, daarom ben je immers voor jezelf begonnen. Je werkt hard, maar hebt eigenlijk te weinig tijd (en misschien te weinig kennis) om dit zelf te doen. Je kunt er voor kiezen om onze hulp in te schakelen bij je (debiteuren)-administratie of een coachingstraject te starten waarin we je stap voor stap leren om het zelf te doen.

Hulp bij belastingaangifte - Budgetcare

Belastingaangifte

Ondanks dat de Belastingdienst steeds meer zaken voor je in vult, blijft het soms ingewikkeld. Daarbij moet je zelf alles goed controleren en aanvullen. Veel mensen hebben hier moeite mee en vragen hulp bij het invullen van de belastingaangifte. Wij helpen je graag.

Hulp bij invullen van lastige formulieren instanties - Budgetcare

Hulp bij invullen van lastige formulieren

Heb je hier moeite mee? Bijvoorbeeld wanneer je iets aan moet vragen bij de gemeente, het UWV, de Belastingdienst of een andere instantie? We kunnen ons dit best voorstellen. Wij helpen je graag en geven tips voor de volgende keer.
 

Budgetcoaching - grip op je geld - Budgetcare

Budgetcoaching

Samen gaan we op zoek naar de beste manier voor jou om overzicht te bewaren over je inkomsten en uitgaven, we kijken waar je op kunt besparen of waar je juist in zou moeten investeren of hoe je je spaardoel kunt behalen. Dit alles doen we stap voor stap, zodat je weer baas wordt over je financiën.

Budgetbeheer - financiën voor je laten regelen - Budgetcare

Budgetbeheer

Dit kun je misschien het best zien als een soort abonnement waarbij je ervoor kiest om (tijdelijk) de zorgen van het bijhouden van je financiën aan ons over te laten. Niet iedereen wil zich hier namelijk druk om hoeven maken. Budgetbeheer is laagdrempeliger dan bewindvoering, omdat je hier elk moment van af kunt en nergens aan vast zit.

Voor werkgevers - financiële problemen werknemers - Budgetcare

Voor werkgevers

Veel (ziekte)verzuim is vaak een gevolg van financiële problemen van uw werknemers. Wellicht heb je wel werknemers waar loonbeslag is gelegd. Als werkgever kun je ze helpen door het aanvragen van budgetcoaching. Wij helpen uw werknemer met het oplossen van hun financiële zorgen. Het verzuim wordt minder en de betrokkenheid van de werknemer groter.

Opruimen en ordenen van administratie - organizing - Budgetcare

Opruimen van je administratie

Heb je stapels ongeopende post? Een overvolle lade/map met administratie? Oftewel kun je wel wat hulp gebruiken bij het opruimen en ordenen hiervan? Wij geven je daarbij advies hoe je dit het best zelf kunt organiseren.