aanraders / goede contacten

Hier vind je bedrijven en instanties die wij aanraden en waar we zelf ook een goede connectie mee hebben. Niet alleen behulpzame instanties, maar ook kringloopwinkels etc.

Wil jij als instantie hier ook tussen staan of een samenwerking aan gaan? Neem dan contact met ons op!

behulpzame instanties

Leger des Heils

Het Leger des Heils is daar waar de waardigheid van mensen wordt aangetast. Het gaat om mensen die sociaal uitgesloten raken. Om gezinnen, kinderen en volwassenen.

waar te vinden

Roermond/Venlo

Voedselbank

Ons primaire doel is het inzamelen van overschotten en het als noodhulp verdelen hiervan onder personen die hiervoor in aanmerking komen, de allerarmsten in onze samenleving.

waar te vinden

Roermond/Heel

Care

Care+ bieden begeleiding en zorg aan jongeren en volwassenen met psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking. 

waar te vinden

Roggel

Rik Dieteren

De diensten van Rik Dieteren ontzorgen u bij (senioren)verhuizingen en woningontruimingen. Dé verhuizer van Roermond en omstreken!

waar te vinden

Roermond

Kledingbank

Kledingbank Limburg wil haar klanten hun gevoel van eigenwaarde teruggeven, zodat zij met meer zelfvertrouwen kunnen participeren in onze samenleving. 

waar te vinden

Maasbracht

MET ggz

MET ggz verbindt alle betrokkenen in de ggz: cliënten, verwijzers, ketenpartners en financiers. MET u, MET plezier, MET aandacht, MET zorg, MET vertrouwen, MET elkaar.

waar te vinden

heel Limburg

kringloopwinkels

U zult zich verbazen over de duizenden goedkope nieuwe en gebruikte meubels en woonaccessoires. Grote kans dat het goedkope bankstel, de kast, eethoek, salontafel van je keuze erbij staat. 

waar te vinden

Weert

Goed gebruikt goed

In deze winkel voor tweedehands goederen leren de leerlingen van de Ortolaan diverse belangrijke (werknemers)vaardigheden.

waar te vinden

Heythuysen

De Luifel

De missie van Het Goed is werk maken van hergebruik en werk maken van werkgelegenheid. Dit bereiken we door gebruikte spullen een tweede leven te geven. 

waar te vinden

Roermond

Het Goed

Kringloop-Limburg biedt tweedehands goederen en artikelen te koop aan.
Zoals; [brocante-] meubelen, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, snuisterijen, curiosa  en nog véél meer.

waar te vinden

Heythuysen

Kringloop Limburg

Kringloop Leudal heeft een goed wisselend assortiment, leuke prijzen en vriendelijk en behulpzaam personeel. Daarnaast bieden ze vele andere diensten aan.

waar te vinden

Baexem

Kringloop Leudal

H&H koopjes is een winkel vol cadeauartikelen, decoratiematerialen, curiosa en brocante. Zeg maar gerust een winkel voor van alles en nog wat tegen leuke prijsjes.

waar te vinden

Nederweert

H&H Koopjes

Emmaus Perspectief is een kringloopwinkel en dak- en thuislozen opvang in Roermond, waar spullen en mensen een tweede kans krijgen.

waar te vinden

Swalmen

Emmaus Perspectief

contact

Meester Delhoofenstraat 2

6097 AA Heel

Limburg, Nederland

​​

+31 (0) 6 42 10 10 33

info@budgetcare.eu

  • Volg Budgetcare op Facebook
  • Volg Budgetcare op Twitter!

© 2018 by Budgetcare. Proudly created with Wix.com

naam *

mailadres *

telefoon

onderwerp *

schrijf je bericht *